BESTCONNECTION USB - Soros (RS232) Utility CD vagy csak a driver?
Figyelt kérdés
Utility CD vagy csak a drivert nem tudjátok hol tudom letölteni? sajnos nincs már meg nekem, de annak is nagyon örülnék, ha valaki feltöltené valahova.
köszi
2009. okt. 24. 07:07
1/6 anonim válasza:
Eszközkezelőben hardver-ID megkeresed, kimásol, googli, beilleszt, és válogat a találatok közül.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi már meg is vagyok.
2009. okt. 24. 14:49
3/6 A kérdező kommentje:
vagyis kész vagyok, de ezt az átalakítót látja és nem bajlódik vele, viszont amit erre az átalakítóra dugtam azt nem látja, szóval biztos jobb lenne az eredeti, tehát maradok annál, hogy az eredetit, ha tudja valaki hol találom az jó lenne.
azért köszi
2009. okt. 24. 14:55
4/6 A kérdező kommentje:
de lehet bennem van a hiba :)
ezt kell keresnem, igaz ?
USB\Vid_067b&Pid_2303&Rev_0400
2009. okt. 24. 15:03
5/6 anonim válasza:
Igen. Ez egy usb-rs232 konverter hardverID -je. Ha feltelepíted a drivert, és az eszközkezelő nem pampog hogy nem indítható el, akkor valószínűleg működik. De ez az eszköz csak emulálja a soros portot, ezért nem minden eszköz indul el rajta ami eredetileg soros csatlakozós.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem működik, az eszközkezelőnek már nincs gondja, de amit rákötöttem semmit nem csinál.
2009. okt. 25. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!