Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért teker a processzor friss...

Mért teker a processzor friss 1 napos Windows 7 alatt?

Figyelt kérdés

gépem:-alaplap: Asus p5ld2 se

-processzor:Intel Core 2 Duo 3Ghz

-ram:3Gb

-vinyó: 250GB

-videokártya:gigabite geforce 9500 gt (1GB)

-és még annyit hogy 32bites az oprendszerem.

2009. okt. 24. 03:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia.

Megint én, minden biosban van olyan, hogy set default csak keresgélni kell, olyan bios nincs amiben ne lenne.

Uniblue sumpc:

1.Nyisd meg.

2.Menj az owerviewre

3. CPU USAGE

4.View CPU tools

Vannak ilyen sorok:

process name| pid| cpu| cpu booster

Keresd meg a

Windows m playernek|

a sorát(feladatkezelő)

és a cpu booster sorban vedd le|

1 pontra.

Ez akkor működik ha a 2009-es uniblue-t töltötted le.

2009. okt. 26. 09:07
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi, megcsináltam de nem működik ígyse.. ugyanolyan mit volt:( inkább a műsortár frissítését kéne belőle kiszedni valahogyan mert az viszi nagyon :/ csak azt nemtudom hogyan lehet..:(
2009. okt. 26. 23:15
 13/19 A kérdező kommentje:
jah és áttnéztem az egész biost és nincs sehol olyan télleg. pedig nem olyan régi az alaplapom.(2és fél éves)
2009. okt. 26. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:

hi,

help be is belementél? Mert ott van leírva, az egyik gépemen (14 éves a gép) is van set default

2009. okt. 27. 13:32
 15/19 A kérdező kommentje:
aha.. áttnéztem az egész biost meg hülye sem vagyok azért és nincs ilyen benne sajnos:(
2009. okt. 28. 04:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Még megkérdeztem pár embert és azt mondták, hogy lehet akkor is ha a windows7 buherált,

honnan töltötted le?

Esetleg vírus is okozhatja, boot cd-s vírus írtást ajánlottak, ha más nem akkor tölts le egy másik windows7-et és az hátha jobb.

2009. okt. 28. 09:51
 17/19 A kérdező kommentje:
ncore-ról elvileg is meg gyakorlatilag is MSDN-ről van a Windows 7 és a kommentekben más nem panaszkodott erre a hibára vagy hogy talált volna ilyet. :/ örök rejtély
2009. okt. 29. 04:27
 18/19 A kérdező kommentje:
a feladat kezelőbe a folyamatoknál van egy olyan hogy Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása. ez tekeri a procit mindig. leállítom a folyamatot.. minden oké.. a rendszer stabil. de 10perc múlva újra vissza rakja magát. hogy tudom én ezt örökre leállítani?
2009. nov. 9. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
úgyis tudid resetelni a bios-t hogy az alaplapon van 1 gomb elem azt kiszeded elindítod a gépet utána kikapcsolod és visszarakod az elemet
2010. jún. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!