Mi lehet a géppel?
Figyelt kérdés
az egyik gépházból átszereltem a cuccokat a másik gépházba de a gép nem akar menni.mikor megnyomom az inditó gombot egból nem is indul el hanem ha röviden nyomom meg akkor elindul és ha elengedem megáll ha hosszan nyomom akkor elindul de kép a monitorban nem jelenik meg.eddig minden komponens ment a gépben.régi gépről van szó de eddig ment.mikor átszereltem mondhatni mindent JÓl megnéztem.a procit is kiszedtem de nem hajlitotam el lábait a videókártyt megtöröltem ramokat is.van valami ötletetek h mert nem megy???2013. júl. 30. 14:47
1/5 soccerway válasza:
az alaplapon minden vezetek ami a haz gombjaival koti ossze ugyan oda van dugva mint elotte?
2/5 A kérdező kommentje:
ahogy az alaplapon irta én ugy duktam vissza.a fehér kábel a minusz,a piros kék zöld az a plusz nem ??? a speaker nem visit amugy mostmár semmit nem csinál a gép.amikor benyomom a gombot csak megpordül a proci hűtő meg kigyul a led de 2 mp után le is áll ez az egész óriási teljesitmény.lehet a táp??tegyek bele egy másikat?van még vagy kettő ithon
2013. júl. 30. 14:56
3/5 anonim válasza:
Tutira nem jól kötötted rá az alaplapra a gépház kábeleit (tudod, azok a vékony, hosszú téglalap alakúak)... Nekem is nagyobb rejtély volt egykor a régi házba berakni egy másikból kivett configot, sose tudtam, melyik mit jelent. Legjobb, ha keresel az alaplapodhoz egy használati útmutatót (motherboard user manual vagy ilyesmi), és megnézed melyik tű melyik funkciót látja el.
De azt mondjuk nem értem, miért nincs kép, ha bekapcsol. Valamit elkúrtál.
4/5 A kérdező kommentje:
töltöttem le még tegnap utmutatót és jól van bekötve
2013. júl. 30. 15:04
5/5 anonim válasza:
esetleg táp vagy érintkezési probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!