Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya: Megéri ennyiért?

Halalfalo kérdése:

Videókártya: Megéri ennyiért?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak az ASUS GTX 660 TI 2GB-os videókártyát, és rájöttem, hogy ezen belül is van vagy 4 fajta. Ezt a kettőt választottam:

GTX660 TI-DC2T-2GD5 66.300FT

GTX660 TI-DC2O-2GD5 59.300FT

A két kártya full ugyanaz, annyi köztük a különbség, hogy: az elsőnek az

alap Shader-órajele 1059Mhz

turbó Shader órajele 1137Mhz

a másodiknak az

alap Shader órajele 967Mhz

turbó Shader órajele 1046Mhz

Az lenne a kérdésem, hogy plusz 92Mhz-ért megéri-e 7000FT-tal többet fizetni, illetve hogyha a két kártya adatai között semmi más különbség nincs, akkor mégis miért drágább ennyivel? Talán jobban össze van rakva, vagy a gyártó megbízhatóbbnak találja? Szóval, ha valaki tud tanácsot/magyarázatot adni, annak a válaszát előre is köszönöm. :)

(az adatokat a hivatalos asus oldalon néztem)

2013. júl. 30. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mondom gyűjts még hozzá egy 10.000-t és vegyél egy Gainward GTX 760 Phantom-ot!
2013. júl. 30. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, ez is nagyon jó, főleg a Phantom hűtőrendszer. De sok különbség nincs a kettő között (plusz egy monitor, de minek!) 3 monitort sem fogok soha használni, estleg a videoszerkesztéshez 2-t. És attól tartok, hogy nem tudok még 10.000FT-ot összeszedni, mert így is 3 éve gyűjtök. Mivel nincs köztük nagy különbség, csak a hűtője jobb, de amúgy is hűvös a gépem, én úgy gondolom, hogy maradok a GTX 660 TI-nél. De végülis a érdésemre nem kaptam választ. :)
2013. júl. 30. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát jó rendben te tudod. Amúgy pedig szerintem az olcsóbbat vedd nem tudom mitől drágább, de ha az árának ahhoz a pár MHz-hez van köze akkor ez nagy átverés. Ilyen tuningot te is tudsz otthon végezni az MSI Afterburner segitségével szoval szerintem az olcsóbbat vedd!
2013. júl. 30. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, kösz a megerősítést. :)
2013. júl. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!