Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik játékokkal kompatiblis...

Melyik játékokkal kompatiblis az xbox 360 kar pc-n?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 12:05
 1/5 Kirito-kun ***** válasza:

kb minden második játékkal.... amikor nekem volt USB-s xbox karom,én ezeket toltam vele:

Far Cry 3

Borderlands

Dungeon Defenders

Super Meat Boy

Assassin's Creed 2

Audiosurf

Bioshock

Bioshock 2

Flatout

DiRT 3

Portal 2

Mirror's Edge

de van rengeteg olyan progi,amivel be lehet állítani PC-s irányítást xbox karra,így bármilyen játék játszható vele,csak rezegni nem fog...

2013. júl. 30. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
tényleg így van, ha egy játék megjelent konzolra is akkor 100%, ellenkező esetben pedig 70 h karral is irányítható. viszont az okára még nem jöttek rá, de sokszor futok bele olyanba, hogy ugyanaz a játék konzolon sokkal jobban irányítható xbox kontrollerrel mint pc-n, valahogy ott jobb az autoaim.
2013. júl. 30. 12:45
 3/5 A kérdező kommentje:
A minecrfat megy xbox360 konzollal ha igen hol lehet beállítani?
2013. júl. 30. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
leghamarabb este tudom megnézni ha addig nem jön válasz megmondom neked
2013. júl. 30. 13:29
 5/5 Kirito-kun ***** válasza:
én minecrafthoz és egyéb játékokhoz az Xpadder nevű programot használtam,ha jól emlékszem van is hozzá egy egyszerű tutorial magyar nyelven youtube-on
2013. júl. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!