Miért nem ismeri fel a +4 GB Kington Memóriát a gépem?
Figyelt kérdés
Lenovo G580AH típusú notebookom van.
Windows 64 bites Ultimate operációs rendszerrel.
4 GB rammal. Ehhez jön még hozzá a + 4Gb ram. De nem ismeri fel a gép.
#számítógép #szoftver #memória #videokártya #processzor #hardver #számítástechnika #driver #alaplap #Kingston
2013. júl. 29. 14:43
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ismeri fel hanem mondjuk csak 6-7 gigát?
3/7 A kérdező kommentje:
A vezérlőpultban a rendszernél csak 4 GB-t mutat, továbbá az Eszközkezelőben sem látszik semmi.
2013. júl. 29. 15:01
4/7 A kérdező kommentje:
A BIOS-ban a System Memorynál 4GB-t ír.
2013. júl. 29. 15:20
5/7 Lajos54 válasza:
Elméletileg ez a típus max 8 gigát tud kezelni. Talán a benne lévő régi memóriával nem fér össze?
Próbáld ki külön, csak ezzel a memóriával. Ha akkor felismeri, akkor egyrészt jó a memória, másrészt a gépnek is megfelel. Esetleg a másik aljzatban is kipróbálhatod, hogy az jó-e?
A jelenleg benne lévő milyen típus, mik a mutatói?
6/7 pinkpancser válasza:
Biztos jó hozzá? És olyan mint a másik? Próbáld ki őket külön, mert HP-nál már találkoztam olyannal, hogy külön működtek, együtt nem (nem egyforma freki volt).
7/7 A kérdező kommentje:
Laptopszalonról rendeltem, 8 GB memóriával.
2013. júl. 29. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!