Hp pavilion g6 (1206eh) beépített kártyaolvasó?
Az lenne a kérdés, hogy valaki próbálta-e már a hp pavilion g6 szériájú laptopok beépített kártyaolvasóját? Mert én úgy látom, hogy valamit elszúrtak. Addig benyomom a kártyát ameddig ki tudom szedni, de tovább nem merem, nehogy beragadjon. Valaki próbálta már?
Ui.: Csak egy kártya adapterrel próbálkoztam, mert
valószínűleg csak a jövőben lesz igazi SD kártyám, szóval lehet eléggé benyomtam már, csak nem tudott mit kezdeni vele.
A válaszokat köszönöm. :)
Egy üres adapter senkinek nem működik.
A G6 kártyaolvasója viszont mindenkinek igen. (Akinek nem romlott el.)
Köszi, de mondom, hogy az adaptert csak azért használtam, hogy bele megy-e és, hogy nem nyeli-e el.
De akkor köszi!
Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor vedd ki az adapterhez tartozó kártyát a telefonodból és próbáld ki azzal. Nem lesz semmi baja.
Az adaptert/kártyát egyébként bármely olvasóba addig kell nyomni, amíg megy.
Ha rugalmas ellenállással találkozol a végén, akkor addig, míg egy kattanást nem hallasz. (Ezt úgy kell kiszedni is, hogy megnyomod újra és akkor egy újabb kattanás után kijön annyira, hogy meg tudd fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!