Notebookba miért nem tesznek vízhűtést?
Figyelt kérdés
A laptopok köztudottan könnyedén felmelegednek. Miért nem tesznek bele vízhűtést? Nem fér el? Túl drága lenne?2013. júl. 29. 09:13
1/12 anonim válasza:
Biztos meg oldható, mindent kitalálnak:D de hova rakod a ventilátorokat, az aljára? ugyanaz lenne a probléma hogy nem tudná leadni a hőt, mert valószínűleg az ölükben használná a sok észlény
2/12 anonim válasza:
nem kell bele, fölösleges,
-nekünk 6 lapi van az irodában,de ebben a kánikulában se melegedett túl egyik sem,pedig itt még klíma sincs,
3/12 anonim válasza:
Létezik ilyen:
Csak egyrészt drágább megoldás lenne, mint egy egyszerű léghűtés, helyigényre is több. És az átlag emberek amúgy is az olcsóságra törekednek, itt is minden második kérdés az hogy "gamer laptop 100 ezer forintból", és ennek ugye megvannak a hátulütői. Mint hogy egy olcsó telefonba sem fogsz kapni gorilla glasst, meg retina kijelzőt, se 120 millió megapixeles kamerát.
Lehetne akár a léghűtés is jobb, csak ugye azon is spórolni kell a gyártónak.
4/12 A kérdező kommentje:
Van egy laptop szervizes barátom és mondta, hogy sok laptopot hoznak be javíttatni, mert "elmelegednek" rajta a chipek, tönkremennek a hőtől a processzorok.
2013. júl. 29. 09:28
5/12 A kérdező kommentje:
3. igen ezt a cikket én is olvastam már, de hova tűnt ez a laptop?
2013. júl. 29. 09:30
6/12 anonim válasza:
Azt nem tudom hová tűnt, de a melegedéses hibáknál azért közre játszik, hogy van aki soha nem takarítja ki a gépet, meg 40 fokban is ágyban használja.
7/12 anonim válasza:
4# sokan vesznek a figyelmeztetés ellenére Acer és Packard Bell laptopokat, azoknál sok gond van a hűtéssel
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, de úgy tudom az Asus-nál is problémás a hűtés.
2013. júl. 29. 14:25
9/12 anonim válasza:
Igen, ott is sok baj van, főleg az alsóbb kategóriában, a K és X szériában
10/12 anonim válasza:
Na és akkor ne is beszéljünk a Dell egyes alsóbb kategóriás gépeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!