Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XPeria P-t miért nem ismeri...

XPeria P-t miért nem ismeri fel a PC?

Figyelt kérdés
Hali! XPeria P telefonomat nem ismeri fel a gép, még Sony PC Companionnal sem, se USB-n, se WiFi-n, se Bluetotthon! Mi lehet a megoldás?? Ha PC Comp. Driver mappájából próbálom frissíteni a drivert eszközkezelőben, nem talál hozz ádrivert. Ötlet?( JellyBean van rajta)

2013. júl. 28. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább az számít mi van a gépeden. Xp vagy újabb rendszer?
2013. júl. 28. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Win7
2013. júl. 29. 21:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Olvastam több helyen már, hogy bállítások->fejlesztői lehetőségek-> usb hibakeresés. Fel is ajánlja a PC Companion telepítését, és a végén mikor telepítené az MTP supportot a következő hibaüzenetet dobja ki mindig:

"A művelet nem sikerül:0x8007047F

A megadott program nem Windows vagy MS-DOS program"

Régebben jó volt, hiba nélkül működött, most meg szórakozik ezzel... kiidegel

2013. júl. 29. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Win7 alá nem kell PC Companion, sőt én úgy semmilyen rendszerre semmihez sem ajánlom. Alapból fel kell ismernie a telefont a Win7-nek. Próbáld eltávolítani a telefont az eszközkezelőben, MTP device vagy hasonlót keress. Aztán húzd le majd csatlakoztasd ismét, fel kell telepítse hiba nélkül. A telefonon megjelenő PC Companion telepítőre meg mondj nemet.
2013. júl. 29. 22:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Semmi... eltávolítom, kihúzom-bedugom, "kihagyás" és semmi....
2013. júl. 29. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
A telefonon a Beállítások/Alkalmazások/Mind menüponton beül keress USB kapcsolódást állítsd le és töröld az adatokat, majd indítsd újra és próbáld meg, felismeri-e a gép. Még ezek előtt távolítsd el a PC Companiont ha nem tetted volna meg.
2013. júl. 29. 22:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, semmi... Update Centert leszedtem, frissítettem a telefont, ugyan ezt csinálja... A gép nem akarja valamiért feltelepíteni az MTP protokollt...
2013. júl. 31. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Kezdek azon agyalni, hogy újratelepítem a winfoscht...
2013. júl. 31. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Rendesen kicseszett a Sony ezzel a kizárólagos MTP móddal. Elég sokan szívnak vele, főleg Xp alatt. Rootolt telefonnal megoldható, hogy MSC (cserélhető lemezmeghajtó) módban kapcsolódjon, az MTP-vel végső soron mindig csak a szívás van.

Távvezérléssel (TeamViewer) ránézhetek a gépedre, hátha találok megoldást, bár fogalmam sincs merre induljak, Win7 alatt alapból, minden egyéb nélkül mennie kell az MTP módnak.

2013. júl. 31. 15:46
 10/10 anonim válasza:
nos, nekem sem sikerül életre kelteni a winowsal(8) a sony p-met de találtam egy szükség megoldást, pendrivet csatlakoztattam azt felismeri
2014. jan. 27. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!