Ilyen konfig mellé jó a Codegen 450W-os táp?
Figyelt kérdés
gigabyte 870a-usb3l alaplap
AMD Phenom II x4 955 processor
AMD Radeon HD 6700 series Vga
4 gb ram
500 gb
Ezt a tápot néztem, ami elég olcsó, de nem tudok róla semmit. Viszont elég sok helyen látom a neten, hogy nagyon hangos. Vélemény?
2013. júl. 28. 17:26
2/12 anonim válasza:
Az a táp semmihez sem jó. Alsó vagy felső tápos a házad?
3/12 anonim válasza:
codegen egy szar, ne olyat vegyél, főleg ne phenom2-es konfig mellé, chieftech, fsp, xfx, ezek a legjobbak
4/12 anonim válasza:
[link] amúgy itt találsz megbízható tápokat.
5/12 A kérdező kommentje:
Felsőtápos és akkor azt hiszem keresek másikat :D Esetleg ha valaki tudna ajánlani valami olcsót de jót azt megköszönném.
2013. júl. 28. 17:31
6/12 anonim válasza:
[link] ez alá ne add, de azért mondd meg, hogy pontosan mennyid van rá
7/12 A kérdező kommentje:
Hát max. olyan 7-8 at szántam rá.
2013. júl. 28. 17:35
8/12 A kérdező kommentje:
Esetleg veszek használtat.
2013. júl. 28. 17:35
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Előző vagyok, amúgy nekem is CTG-450-em van és jó kis cuccos, halk és teszi a dolgát. Nekem egy Phenom II X4 B55-öt és egy HD 7790-et hajt meg és teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!