Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rossz helyre raktam az alaplap...

ZONE_Master kérdése:

Rossz helyre raktam az alaplap sineket, elferdűlt pár forrasztás az alaplapon, lett baja az alaplapnak, mittől lenne baja?

Figyelt kérdés

#alaplap #forrassztás
2013. júl. 27. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ha csak elferdültek és nem törtek le nem lett baja , de most alul mondod hogy elferdültek vagy a kondik ilyesmik?
2013. júl. 30. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:

nem,a chipset mellett oda van forrasztva valami kis szűrke kerek dolog a fast usb felírat alatt.

[link]

ha az alaplapot megforditom hátul annak ferdűlt el a forrasztás vége,meg ott annak a környékén ferdűltek el a pici forrasztások.

2013. júl. 30. 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:

*de egyik sem tőrt le hátúl,csak elvan ferdűlve pár forrasztásnaka a vége,ahol mutattam.

a lapnak az elején semmi sincs letőrve,elferdűlve,ahogy írtam a rossz ház sín tett benne kárt hátúl a forrasztásoknál.

szerinted lett baja ha nem tőrt le,csak elferdűlt a chipset mellett 3-4 forrasztás? (az alaplap hibátlanúl elindúl.)

2013. júl. 30. 12:05
 4/5 Ádi99 ***** válasza:
Ha nem mozog akkor nincs baja... De ha már lötyög rajta akkor nem. Viszont ez logikus hogy ha hozzá ér rendesen vezeti az áramot és szerintem te egy kondira gondolsz..
2013. júl. 30. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:

hányszor mondjam még el,hogy nem a kondenzátornak ferdűlt el hátúl a forrsztás vége.

egy utolsó kérdés,ha pl nem értintezik valami a lapon rendesen akkor mi tőrténhet?

beáll a kékhalál vagy mi?

2013. júl. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!