ZONE_Master kérdése:
Rossz helyre raktam az alaplap sineket, elferdűlt pár forrasztás az alaplapon, lett baja az alaplapnak, mittől lenne baja?
Figyelt kérdés
#alaplap #forrassztás
2013. júl. 27. 13:50
1/5 anonim válasza:
ha csak elferdültek és nem törtek le nem lett baja , de most alul mondod hogy elferdültek vagy a kondik ilyesmik?
2/5 A kérdező kommentje:
nem,a chipset mellett oda van forrasztva valami kis szűrke kerek dolog a fast usb felírat alatt.
ha az alaplapot megforditom hátul annak ferdűlt el a forrasztás vége,meg ott annak a környékén ferdűltek el a pici forrasztások.
2013. júl. 30. 12:01
3/5 A kérdező kommentje:
*de egyik sem tőrt le hátúl,csak elvan ferdűlve pár forrasztásnaka a vége,ahol mutattam.
a lapnak az elején semmi sincs letőrve,elferdűlve,ahogy írtam a rossz ház sín tett benne kárt hátúl a forrasztásoknál.
szerinted lett baja ha nem tőrt le,csak elferdűlt a chipset mellett 3-4 forrasztás? (az alaplap hibátlanúl elindúl.)
2013. júl. 30. 12:05
4/5 Ádi99 válasza:
Ha nem mozog akkor nincs baja... De ha már lötyög rajta akkor nem. Viszont ez logikus hogy ha hozzá ér rendesen vezeti az áramot és szerintem te egy kondira gondolsz..
5/5 A kérdező kommentje:
hányszor mondjam még el,hogy nem a kondenzátornak ferdűlt el hátúl a forrsztás vége.
egy utolsó kérdés,ha pl nem értintezik valami a lapon rendesen akkor mi tőrténhet?
beáll a kékhalál vagy mi?
2013. júl. 30. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!