Lehetséges hogy Sapphire HD7970 Boost Edition (100. 000 ft) VGA kártyával csak kb fél évig tudok maxon játszani?
Az egyik hozzászóló szerint igen. Azt írta hogy a GTA V még menni fog de utána már nem tudni.
Ezzel sikerült elbizonytalanítani, hogy egyáltalán érdemes-e gépet vennem, mert annak nem látom értelmét hogy veszek 200-ért egy konfigot és fél vagy 1 év múlva már lejjebb kell vennem a grafot. Cáfolja valaki ennek a bizonyos hozzászólónak a véleményét, mert nem hagy nyugodni?
Max. 1-1,5 évig tudod maxon..
Utána vehetsz megint 200ezrekért gépet
Szerintem én leszek az....
1. Azt mondtam hogy a gta5 optimizálásától függően fog futni, NEM LEHET MEGMONDANI!!!!
2. Olyat sem mondtam hogy fél és után vagy 1 év után cserélned kell.
3. amit most is mondok, hogy SENKI, nem tudja megmondani hogy milyen mértékben fejlődik a számítástechnika, lehet hogy 1 évig l*fasz se fog változni, csak gányolják a nagy cégek a zsíregyforma csak más kódnevű cuccokat, de az is lehet hogy holnap az egyik gyártó előrukkol egy 7970-nél 73267923559327x erősebb kártyával, de akkor sem kell lecserélned mert viszi a játékokat. Szerinted a 7870 nem fosabb a 7970-nél? És nem viszi a gta4-et? Azt csakis TE mesélted be magadnak hogy fél év múlva cserélheted a 100E-es kártyádat. Szépen is néznénk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!