Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért megy állandóan a laptop...

Miért megy állandóan a laptop hűtője?

Figyelt kérdés

Pár napja azt csinálja a laptopon hogy hiába nincs terhelés alatt, akkor is maxon megy a hűtője. Például most 35 fokos a proci ( pár perce lett bekapcsolva a gép ) de a hűtő maxon megy és olyan hangja van mint egy hajszárítónak. Na és itt jön be egy másik probléma. A hűtőnek olyan a hangja mint egy hajszárítónak. Régen jóval csendesebb volt még nagy terhelés alatt is. Így például éjszakára sem tudom bekapcsolva hagyni ( torrent seedelés ) mert nem tudok tőle aludni pedig régen simán aludtam mellette.

Mi lehet a baja?

2013. júl. 25. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Poros vagy tönkrement a csapágya.
2013. júl. 25. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Poros,nekem is ilyen,most lesz ki takaríttatva.Hosszú távon csapágyas lehet,mint nekem is volt és ki kellett cserélni.

Torrent seedelés miatt meg nem éri meg éjjel hagyni a gépet,én is megbántam régi ökörségeket.Elég az ha nappal megy..

2013. júl. 25. 23:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Holnap szét is szedem és kitisztítom.
2013. júl. 26. 00:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Kifújtam belőle kompresszorral azt a kis port ami benne volt de még mindig állandóan megy és hangos a hűtője,
2013. júl. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!