A kérdező szerintem pont fordítva szeretné, PCI express-es kártyát szeretne AGP foglalatba tenni.
Tudomásom szerint nincs ilyen átalakító, de ha létezik is valahol kínában, az biztos, hogy itt Magyarországon nem lehet ilyet kapni. Nem sok értelme van, AGP szabvánnyal már nem foglalkozik egy gyártó se.
Azért se lenne sok értelme, mert az AGP foglalattal rendelkező alaplapok egy két hibrid megoldástól eltekintve csak egymagos procikat kezelnek.
AGP foglalatra anno még volt pár erősebb kártya. PL: HD3850 vagy 7600GT ezeknél komolyabb kártyát már úgysem érdemes berakni 1 magos proci mellé.
Hát nem derül ki egyértelműen a kérdésből, hogy milyen átalakításra vágyik a kérdező, de amúgy sem éri meg már AGP foglalattal foglalkozni. Ha 775-ös procid van ahoz még lehet újonnan is kapni alaplapot 10 ezer FT körül, ami már tud DDR3-at, és PCI-E 2.0-át, sőt SATA 3.0 is előfordulhat. Egyébként utoljára komolyabb AGPs videokártyák talán ezek voltak, ezt a listát találtam: [link]
Én egy GeForce 7600GS-t használtam sokéig, nagyon jó kis kártya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!