Mi az elavult a gépemben?
Figyelt kérdés
Apám nem segít, pedig segíthetne mert ő tudja...Ő szerinte jó a gépem, más örülne ennek blablabla a szokásos szülői szöveg...mai nap elegem lett és újra megkérdeztem tőle erre azt mondta már megint tele van minden szarral erre mondtam ez nem igaz erre azt mondta akkor töredezettségmentesíteni kell de azt sem tudom mi az és azt mondta nem segít jöjjek rá egyedül -.- légyszí mondjátok meg mi a szar a gépemben milyenre és mennyiért lehetne lecserélni! videó kártya: NVIDIA GeForge 8600 GT processzor: (azt írja) Intel Celeron CPU 3.06 GHz 3.07 GHz RAM: 2,00 GB Rendszer típusa: 32bites op. rendszer...ezeket találtam2013. júl. 25. 15:51
11/12 anonim válasza:
#8 A te problémád inkább lelki mint hardveres eredetű. Miután beszólnak a spanok a neten, szarul érzed magad. Nem kellene. (Nem mintha a gép nem lenne elavult, de azokhoz a játékokhoz amikkel játszol még sok is. A diabolo 2 pl. a tiednél sokkal gyengébb gépeken is elfut.)
Apádnak igaza lehet abban, hogy valószínűleg "már megint tele van minden szarral". Sokat vagy fenn a neten, videókat nézel, chatelsz, játszol, stb.
Egy rendszer ( a windows kiváltképp) néhány hónap alatt hajlamos összegyűjteni egy csomó szemetet, amitől belassul mint állat.
Apádnak nincs igaza abban, hogy egy töredezettségmentesítés segítene, viszont egy tiszta újratelepítéstől szárnyakat kapna a gép.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, könnyebb megérteni ha el is magyarázzák :)
2013. júl. 25. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!