Összeraknátok nekem egy szervergépet?
Figyelt kérdés
Rokonom cégének kellene illetve én is használhatnám.Ár nem számít.Azt mondta hogy max 7 millió forint de akkor működjön 10 évig rendesen és baj ne legyen vele.Nem viccből vagy kíváncsiságból mondtam.Hanem komolyan2013. júl. 25. 10:49
1/4 anonim válasza:
1. Hup.hu-n kellene ilyet kérdezned.
2. Egy szervergépnek ezernyi feladat lehet. Ez pont mire, és hány emberre kellene?
2/4 A kérdező kommentje:
cégnek kellene meg weboldalaknak.És szerintem akár több ezer embernek.Tudom nagy szavak de igazak.
2013. júl. 25. 11:42
3/4 anonim válasza:
2 proci, 64 giga ram, 5x 4 terra vinyó + 5x 500 giga SSD, tudom nem gamer konfig ez, de azért raktam bele ilyen házat, hogy ne egy nagy tégla legyen, és egy közepes VGA, tudom szervergépbe nem kell erős videó kártya, de azért raktam bele, hogy lehessen monitort bedugni, mert a lapon nincs monitor "dugó".
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2013. júl. 25. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!