Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop kijelző elsötétülésének...

Laptop kijelző elsötétülésének okai?

Figyelt kérdés

Egy hónap alatt 3-szor csinálta. De a háttérben megy, csak nagyon nagyon halványan, ha megvilágítom akkor látom ugyanúgy az asztalt meg amit csináltam, és működik is, és ha újraindítom akkor mintha mi sem történt volna.

Az érdekelne hogy ennek milyen és mennyi oka lehet, és ezek közül van-e ami olcsón megúszható?

Nem vagyok hülye, tudom hogy szerviz stb, ilyen válasz nem kell, ha városi lennék és 2 perc alatt oda érnék már megtörtént volna, csak érdekel hogy lehet-e belőle még működő laptop :D

2013. júl. 24. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig csak olyan válasz adható, ami "nem kell"!

Lehet belőle még működő laptop, de csak szervíz után.

2013. júl. 24. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
nem teljesen értem de a kijelző rossz. Vagy a LCD háttérvilágítása vagy a kristályok előtt lévő sötétítő réteg. sztem vidd el szervízbe, vagy vegyél bele másikat és cseréld ki. De csak ha biztos vagy benne hogy a kijelző rossz!
2013. júl. 24. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell városba menned.. ha megvan a garancia kitöltöd és elviszed a postára vagy házhozfutár és elküldöd a szervízbe ha még garanciás.
2013. júl. 24. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell egyszerre a legrosszabbra gondolni. Egy sima inverter hiba is lehet sőt valószínű, hogy ez lesz a gond!
2013. júl. 24. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor még bizakodom, aztán amint tudom viszem szervizbe
2013. júl. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!