Miért nem játsza le rendesen a DVD-t?
Figyelt kérdés
Van egy másolt filmem, ami asztali lejátszón egy idő után mindíg megakad egy ponton. Kipróbáltam számítógépen, ott folyamatos lejátszás esetén lejátssza a filmet, de ha a közepe tájékán bele akarok keresni, vagy ugrani, vagy ismételni egy részt akkor már ott is megakad, sőt a lejátszó program is lefagy. Kipróbáltam más DVD-kel, sem asztali lejátszón, sem DVD meghajtón semmi probléma nincs a lejátszással. Gondoltam akkor biztos a lemez a hunyó, végeztem Néróval lemezdiagnosztikát, és tessék: semmilyen hibát nem talált a lemezen. Puff! Megállt a tudomány... segítsetek!2009. okt. 22. 12:57
1/2 A kérdező kommentje:
u.i.: kipróbáltam hogy átmásolom egy üres lemezre a legkisebb írási sebességgel. Az eredmény ugyanaz lett mint amit írtam, annyi különbséggel, hogy elpocsékoltam egy üres dvd-t. :(
2009. okt. 22. 13:08
2/2 anonim válasza:
egy ritka szarul tömörített lemez van a tulajdonodban. Ha esetleg valami ritkaság és meg akarod menteni akkor újra kellene kódolnod mondjuk a DVDShrink programmal amit innen kapj le: www.rghost.net/204553 . Nem a legeslegprofibb de ~40 perc alatt végez és elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!