Az Nvida GeForce videokártyák tényleg hamar tönkremennek?
Figyelt kérdés
Laptopvásárlás előtt állok, és egy ismerősöm szerint ne vegyek olyan gépet, amiben ilyen a videokártya, mert ezek -2 év alatt tönkremennek (az illető informatikus).2013. júl. 23. 18:30
1/6 anonim válasza:
Badarság! Nekem is volt ilyen karis laptomom és nagyon sokáig bírta. Nem 2 évig hanem legalább 6-7 évig is. Csak aztán elavult lett.
2/6 anonim válasza:
Hát rá se bíznék azok informatikai dolgot, ha ekkora hülyeségeket állít.
Nekem ötödik éve megy az egyik ilyen laptop, illetve második éve a másik.
3/6 anonim válasza:
Nekem a 4 éves laptopom nvidia GT 9600m-el tökéletesen működik még mindig.
4/6 anonim válasza:
Bírom az ilyen hülye informatikusokat akik csak a sok hülyeséget ontják megveheted nem fog tönkremenni 2 év alatt
5/6 anonim válasza:
Öcsém, én szégyellem magam helyette! Informatikus módjára hogy mondhat ilyet?!
Szóval nem. És üzenem az ismerősnek, hogy adja fel a szakmáját, ez nem neki való.
G.
6/6 anonim válasza:
Xfx 8800 GTX-emet 5 évig használtam aztán egyik napról a másikra beadta a kulcsot.Ez bármelyik Atival is megtörténhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!