Hogyan lett hibás a videókártya?
Figyelt kérdés
ASUS HD3650-et cseréltem tegnap egy ps2-re. Tegnap amint hazaértem driver keresés, driverhez gépújrarakás, éjjelre megvolt. Indítanám a stalkert, menü bejön, új játék, tölt, tölt, lefagy, num-ra nem válaszol. Ma xp-t raktam a gépre mindenhez driver, directx ,alaplapi agp driver, minden. stalkert megnyitom tölt, újraindul.Felrakom a call of prypiatot hátha jobb lesz, hátha jobb a támogatása.(elvégre is amd párti játék.) Indítom, menü, új játék, tölt, lefagy. Újra indítom megpróbálom megint, lefagy. Gépet kikapcsolom. Elindítom csíkozza a képet, vibrál xp-t betölti, azután kékhalál (bár nem jönnél rá hogy "kék").Azóta semmi. Mi lehet a baja? Alaplap P4V882013. júl. 23. 18:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!