Hibás ramok? 8GB
Hali, van a gépemben 2x GoodRam 2GB(4GB kit) 1333MHz cl9, és 2x Kingston HyperX 2GB(4GB kit) 1800MHz cl8, tehát összesen = 8GB ram
A bajom az volna hogy néha indításnál nembootol be :/
BIOS-ban minden AUTO-n van és próbáltam már így is beállítani: 1333MHz és cl9.
Kingston megyen annyin is, de mondjuk 10.-ik indításig megy aztán megint nembootol. Ha nemvolna kompatibilis akkor először sem indulna szerintem, szóval kezd az alapdeszka elmenni?
Próbáld ki úgy, hogy egyszerre csak egy típus legyen berakva. Ha jó, akkor cseréld át a másik típusra.
Ha valamelyiknél nem működik rendesen, akkor abból a típusból csak 1, majd a másik.
Így kiszűrheted, ha valamelyik esetleg hibás.
Nem szerencsés, ha többféle RAM van a gépben. Típus, gyártmány és órajel egyforma kellene, hogy legyen.
1 Kingston-ra gyanakodtam mert adtam véletlenül nekik cl5-töt, aztán mikor beindítottam a gépet rájöttem hogy azok cl8-ak.. :D
De aztán használtam magában 1.-ik Kingston-t és a másikat is magukban, ment gond nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!