Milyen laptopot érdemes venni?
Különlegesebb vágyaim nincsenek .. ne legyen nehéz, de mégse legyen olyan kicsi, mint egy netbook; legyen rajta webkam; wifi; képernyőt kikapcsoló gomb..
Ilyen ~100.000-es viszonylatban. Előre is köszönöm a segítséget :)
20L
Lenovo, acer, asus, samsung series 3
Ilyeneket keress, van ilyen 80-120 között.
A sok ramban tudok segíteni, de mársem 100k az ár!
Elsősorban az asust, acert ajánlom, aztán meg a többit.
De hogy melyik világít, azt nemtom.
A fent linkelt gépet egyike sem jó, mindnek komoly probléma van a minőségével !
Ennyiért ez a legjobb :
Hiába nőttek meg az igényeid, egy kicsit többe kerül az amelyikben van háttérvilágítás !
A fujitsu nem minőség, hanem vicc..., főleg az a generációkkal ezelőtti ósdi konfig, amit belinkeltél!
Kérd a moderátorok segítségét, hogy a hozzászólásodat helyeztessék át a humor kategóriába!
Mi az hogy generációkkal ezelőtti ?2012 harmadik negyedéve
Nem szégyen az ha az ember nem ért valamihez, de ez a legvállalhatóbb gép az összes közül ami itt linkeltek !
Egyáltalán tudod milyen minősége van ennek és milyen egy Acernek vagy egy alsó kategóriás Asusnak ?
De nem baj vegyétek csak a gagyit !
Jót nevettem a hozzá nem értéseden !
Én se vennék fujitsut, annyi panasz volt rá, hogy itt nálunk már nem is forgalmazza a számtek bolt.
A billentyűzet háttérvillany bizony egy remek dolog, csak nem a 100ezres kategóriában kell keresni.
"Én se vennék fujitsut, annyi panasz volt rá, hogy itt nálunk már nem is forgalmazza a számtek bolt. "
A régi beidegződés, a Fujistu-Siemens-re gondolnak !Azok voltam rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!