Smittes kérdése:
Miért istenítik az emberek annyira ezt a videókártyát?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés,nem tudom,de az érdekelne,hogy miért olyan jó ez a kártya meg a "tahiti LE".A számok nem mellette szólnak,de még is mindenki azt mondja hogy a legjobb ár-érték arányú kártya meg így jó úgy jó....Kérem valaki magyarázza el érthetően hogy miért?Nekem pl egy pc boltos mondta hogy nem jó kártya...
Íme az említett vkari: [link]
#powercolor 7870
2013. júl. 22. 23:52
1/9 Rasta Joint válasza:
Azért mert Tahiti LE GPU-s(A HD7950 is Tahiti-s), és ennek köszönhetően közel azonos teljesítményű a 7950-nel, húzással meg is előzi azt.
"Nekem pl egy pc boltos mondta hogy nem jó kártya.."
És mit mondott, miért nem jó kártya? Erre kíváncsi vagyok.
2/9 A kérdező kommentje:
Annyira emlékszem,hogy a Gigabyte 7870-esét javasolta inkább,mert megbízhatóbb és gyorsabb elvileg....
2013. júl. 22. 23:58
3/9 Rasta Joint válasza:
Ugyanolyan megbízható a Powercolor is. Az meg kapásból bukott, hogy a Giga gyorsabb lenne, mivel az nem gyárt Tahiti LE-s 7870-t.
5/9 Rasta Joint válasza:
A kettő közül a Myst Edition 7870 a jobb, mert ugye az szinte 7950 szintű.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi
2013. júl. 23. 00:02
7/9 BM-Striker válasza:
Az túlzás, hogy istenítik, de az biztos, hoe ez a és Grainward gtx760 Phantom a legjobb ár-érték arányú vga-k a magyar piacon.
9/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek,kiv utolsó!
Köszi az infókat,mostmár nagyjából felfogom..
2013. júl. 23. 02:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!