TakerNet3G kérdése:
Behalt a hűtés, milyen paszta kell?
Figyelt kérdés
Adott egy lenovo g560-as laptop, hűtő tisztítás és paszta csere lett a melegedés vége, vettem fehér színű pasztát, rákentem rendesen, de az Istenért se veszi fel a borda a hőt, ennyire rossz a paszta? Az ezüst az jobb? Gyárilag ezüst színű paszta volt a gépben. Hozzáteszem a fehér 250 ft-volt, és volt 1200-ért. Egy haveromnak van ezüstje, de nem szállok kocsiba, hogy elmenjek 34 km-ert egy adag pasztáért, ha az se jobb. Öt perc alatt kikapcsol a laptopom ezzel a pasztával.2013. júl. 22. 17:51
1/6 anonim válasza:
lehet hogy sokat kentél és valami olyan helyre folyt,ahová nem kellett volna.vagy pont keveset.esetleg helytelen összerakás.egyébként egy 250 ft-os paszta nyilván nem a legjobb de annak is át kell adnia a hőt.használtak már lekvárt is meg testápolót is,azok is átadják különböző hatásfokkal.ezüst pasztát nem javaslom,ahhoz már nagyon tudni kell pasztázni.ha egy kicsi is rossz helyre megy komoly zárlatot tud okozni.
2/6 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszt, de sajnos a problema az ezust pasztaval se oldodott meg. A huto racsokon a kiaramlo honek melegnek kene lennie, de ez jeg hideg, a borda viszont tuz forro, es nem huti, a rez felveszi a meleget, de nem tudja kifujni a huto, ez most mi? Lefotoztam es ellkuldtem szervizbe a kepet, ahol azt mondtak h telljesen jol van pasztazva, az osszerakas is korrekt, 15 ezerert megnezik es megjavirjak. Majdnem karomkodtam egy sort. Segitsetek skacok, nem talalkoztatok ilyennel? :(
2013. júl. 22. 21:43
3/6 anonim válasza:
ismerősöd nincs,aki értene hozzá?15k azért hogy megnézzék...hát(az 1.válaszadó)
tudnál feltölteni képeket?
4/6 anonim válasza:
amúgy ha a réz felveszi a meleget,akkor a hőátadás biztos jó.valami lehet kimaradt összerakáskor...gondolok arra,hogy valami nem lett bekötve vagy nem illeszkedik valami rendesen.mozgass át mindent.nem feltérlenül kell a ventinek forró levegőt fújni.az én laptopom terhelés alatt 50-55fokos procival megy aida stress-test alatt,mégsem fúj forró levegőt,csak enyhén langyit.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen tudok feltölteni, mivel ma este nem számítok arra, hogy megnézzétek, így majd inkább csak holnap rakok fel, de ezer hála h megpróbáltok segíteni, az itteni válaszadók 55%kb bunkó és trágár.
2013. júl. 23. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!