Az mitől, van, hogy kihalt az alaplapon legalább 1 DDR Ram slot?
Figyelt kérdés
nem indult el sokszor, bekapcsoltam állandóan újraindult, valamikor beindult de ezt a dolgot sokszor eljátszotta, utána átraktam egy ram slot-ba és már nem csinálta... pedig kéne még a gépbe legalább 1 vagy 2 giga ram, mert most a 2giga elég kevés, és félek, hogy nem csak 1 ram slot hibás még hanem a másik kettő is és csak ez az egy a jó ahova jelenleg bele van helyezve a ram.2013. júl. 22. 14:44
1/3 A kérdező kommentje:
Gigabyte P45-DS3R (2008as darab tudom régi, de nem szívesen válnék meg tőle, mert például a proci a mai napig jól bírja Q9550,és a vga is elmegy még egynek hd 7770) és pénzem sem nagyon van teljesen új gépre
2013. júl. 22. 14:53
2/3 levis56 válasza:
Azt tudod melyik a hibás és a jó,tedd bele a Ramot a harmadikba és kiderül hogy jó vagy sem.Ha jó tehetsz bele+memót.
3/3 levis56 válasza:
De még az sem biztos,hogy ami slotot rossznak vélsz az rossz is lehet csak érintkezési hiba volt oxidálódhatott az érintkező felület,ha visszateszed lehet hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!