Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudnám kihozni a maximumo...

Hogy tudnám kihozni a maximumot a gépemből?

Figyelt kérdés

Van egy ősrégi, fos gépem:

-Windows Xp Professional 2002-es verzió Szervízcsomag 3

-Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz

-512 Mb RAM

-Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64Mb)

-Maxtor 6B200P0 (ez nem tudom micsoda...)

-25Mb/s Fiber Power UPC internet

Új gépre, vagy ezt feltuningolni nincs pénzem! Olyan választ, hogy vegyek ezt, vegyek azt NEM KÉREK! Szóval, nem várok sokat ettől a géptől... annyit, hogy tudjak rajta netezni, torrentezni. Nem rég volt újratelepítve a windows. Szeretném tőletek megkérdezni, hogy erre a gépre melyik böngésző ajánlott, illetve melyik vírusírtó, stb... Bármilyen programot amivel egy icipicit is felgyorsíthatom a gépemet szívesen fogadok. Igen, tudom, hogy ez egy nagyon sza r gép... Igen, tudom, hogy ezzel szinte semmit sem tudok csinálni. Mondom, nagy dolgot nem akarok, böngészni, meg torrentezni.

Köszi

2013. júl. 21. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

most tényleg? XD

igen, eléggé XD

2013. júl. 25. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Vírusirtónak felrakhatod a Panda Cloud Free-t. Szinte semmit sem eszik a gépedből mert felhőalapú cucc.
2013. júl. 25. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs hűtve a processzor, drasztikusan csökkenhet a sebessége a throttling miatt.
2013. júl. 26. 09:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Ma "kiporolom" a gépet, hátha attól jobb lesz.

Köszönöm az eddig válaszokat :)

2013. júl. 26. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:
De azért szerelj rá valami ventit :D
2013. júl. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!