Intel vs. AMD (? )
Nincs válasz a gyökér kérdésedre.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, a piros jobb, vagy a kék?
#1,#3,#4,#7
Nagyon köszönöm a válaszokat.
#6 Nem azt kérdeztem, hogy melyik a jobb, hanem hogy milyenek tapasztalatok...
személy szerint én prociban intel, vga-ban amd, persze lehet hogy azért, mert nem is volt sose amd procim :D viszont 30-ért az fx-6300 éri meg legjobban
#4 & #7
Szia!Én elhasználtam már sok Intelt és AMD-t is 37 évem alatt. Ezen kívül Cyrix, IBM-et, 10 évesen Motorolát, Zilog 80A-B-t is stb.:)
Az MMX-es Intel volt az első rendes CPU-m amit már multimédiára tudtam használni. Ezután már rohamosan fejlődtek a jobbnál jobb processzorok, mind Intel mind AMD részről. A többi gyenge életképtelen lemorzsolódott. Mára már mindkét gyártó nagyon megbízható és stabil CPU-kat gyárt, ebből kifolyólag csak az ár érték arány számít igazán és némi tájékozódás a kiszemelt példány "tartósságát, bővíthetősségét" illetően.
Jelenleg AMD-re fejlesztettem és nem bántam meg. Most élvezem ezt,s várok legközelebb melyik hozza a számomra jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!