27" os monitor játékra?
Figyelt kérdés
mostani monitorom "csak" 22 es és már vagy 5 éves, szeretnék egy nagyobbat, 27 " osra gondoltam, jobb játszani szerintetek nagyobb monitorral, kinek mi a véleménye? a keret 80 ezer ft lenne rá, ennél többet nem szeretnék költeni.2013. júl. 21. 09:14
1/9 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem a felbontás
2/9 A kérdező kommentje:
nekem a méret is lényeges, mert tv ként is használnám, vennék a gépbe tv tuner kártyát, ezért gondoltam a 27" osra, csak nem tudom játékra menyire előnyös ekkora monitor, gondoltam megkérdezek olyanokat akiknek esetleg van tapasztalatuk.
2013. júl. 21. 09:47
3/9 anonim válasza:
Én egy 32"-os fullhd-s TV-t vennék a helyedben hasznátan, sok papíros garanciával.
5/9 anonim válasza:
3db 19"-os monitor jobb játékélményt eredményez.
TV-zni meg a 27"-os a jobb.
Te döntesz :)
6/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat, a tv szerintem kilőve, elfelejtettem irni, hogy DVi az látszükséglet, sajnos, nem tudom miért, volt szerelőnél is a gép de analog monitorral valami zavar van , és csíkoz a monitor.
2013. júl. 21. 09:55
7/9 A kérdező kommentje:
[link] és ha 2 ilyet vennék, ennek nagyon vékony a kávája oldalt, szinte semmi? radeon 7870 es vga-m van , nemtudom összelehetne hozni?
2013. júl. 21. 10:00
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
okés, még eldöntöm, met a zöld kéz !
2013. júl. 21. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!