Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új RAM beszerelése után miért...

Új RAM beszerelése után miért nem indul a windows?

Figyelt kérdés
Eddig 2 giga memória volt a gépemben, vettem még 4et beraktam, működött. Aztán megcseréltem a két memóriát, eredetileg az egyes slotban volt a 2giga a 2esben a 4 giga, ezt cseréltem fel, tehát beraktam a 4gigát a slot 1be a 2 gigát a slot 2be és így már nem indul el a windows... A gép maga indulna, nem ad sípoló hangot tehát jól raktam be a cuccokat... Ez mitől lehet, lehet ezen valamit állítani BIOSban esetleg vagy valahol? Mert ha tegyük fel veszek még 4 giga RAMot akkor a két gigát már muszáj esz kivennem a slot1-ből, na most akkor ez esetben nem működne a gépem?? Am 2X4 gigát bír el... köszi a válaszoakt

2013. júl. 21. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ment a két RAM-mal, akkor tuti a 4GB-ost is felismerte? Nem lehet hogy le volt tiltva a 2-es slot?

64bit-es a Windows-od?

Szerintem próbáld ki csak a 4gb-ost, majd csak a 2GB-ost.

Tuti kompatibilisek? Az alaplapi chipset támogatja?

2013. júl. 21. 05:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Felismerte írta, hogy 6 GB.

A windows 64 bites.

Kompatibilisek, konkrétan teljesen ugyanaz mindkettő csak az egyik 2 giga a másik 4 és alaplap támogatja, hiszen az egyik esetben működik és fel is ismeri a rendszer...

2013. júl. 21. 06:39
 3/4 anti paladin ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld meg kézzel beállítani a biosban az időzítéseket és az órajelet.
2013. júl. 21. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Cseréld vissza!

Nekem is volt ilyen, amikor megcseréltem őket.

Ha veszel másikat, akkor is cseréld meg ha az első elhelyezéssel nem működik.

Nem kell vele bűvészkedni, mert úgysem találod ki, hogy mit kell beállítani, az alaplap szépen megcsinálja magának ha Auto-n van

2013. júl. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!