Szeretnék egy új VGA-t venni a gépembe, de nem tudom maximum milyen lehetne bele tenni?
Gépem adatai, tudom szar, de normális választ várok és nem olyat hogy vegyél új gépet meg minden....egyenlőre csak a vga-t szeretném beszerezni! Ja és valami árat is mondjatok ha tudtok...
Alaplap: FUJITSU SIEMENTS D2464-A2
Lapkakészlet: nVidia nForce 410
Proci: AMD Athlon 64 3800+ @ 2400 MHz
Fizikai memória: 1024 MB (2 x 512 DDr2-SDRAM)
Videókártya: NVIDIA GeForce 6150 Le (512 mb, és elvileg integrált, ezt nem tudom pontosan)
Merevlemez: Seagate ST380815 AS SCSI Disk Device (80GB)
Monitor: NEC Technologies LCD195VXM + - 19 hüvelyk
Hálózati kártya: NVIDIA nForce Networking Controller
O.P.: WinXP Professional Szervizcsomag 3 (32-bit)
DX.: 9.0
Nem akarlak megbántani, de szerintem kezdj el gyűjtögetni. Ebbe az alaplapba ennél jobb vga-t sztem nem tudsz rakni.
De ha leírod, milyen játékokat akarsz milyen grafikán futtatni, akkor megpróbálok összeírni neked valamit elfogadható áron.
"Ebbe az alaplapba ennél jobb vga-t sztem nem tudsz rakni."
Azért ne túlozzunk már, belemegy bármilyen PCI-E kártya.
Csak játékhoz a minimum a két magos proci és a 2GB ram, normális játékhoz meg a 4GB.
Mennyit szánsz VGA-ra?
Ha a VGA-t engedik, akkor proci cserét miért is nem?
Használt 2 magosat gombokért kapnál.
Szia. Én vagyok az első válaszoló, bocs, kicsit hosszabb időre távol voltam. Na szóval szerintem ha van rá keret, akkor ezekre próbálj rákattanni:
-AMD Athlon II X3 450 3,2GHz AM3 dobozos (15680ft)
-ASROCK 960GM-VGS3 FX OEM alaplap(11000ft)
-SAPPHIRE 11190-02-20G HD6450 1GB GDDR3 PCIE Vga(9000ft)
-KINGMAX 2GB DDR3 1333MHz KIT Ram(6500ft)
Ez így összesen 42-43ezer, tápból meg(ha a régi nem okés), abból veszel egy FSP FSP500-60APN 85+ 500W-at 14-ért, de lehet, hogy elég a 400w-os is. Lényeg a lényegben, én itt leírtam, én hogy csinálnám, ettől függetlenül másnak is kérd ki a véleményét, valaki lehet, hogy tud jobbat is. Én ebbe az irányba mennék. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!