Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Playstation 3-on van régiózár?

Playstation 3-on van régiózár?

Figyelt kérdés

Mert betudnék szerezni Angliából eggyet olcsóbban, de nem tudom hogy magyar játékokkal megy e.Eredetileg xbox lett volna, de ott biztosan tudom hogy van régiózár.

(Aki nem tudná, a régiózár azt jelenti, hogy adott országban vásárolt konzol csak az adott országban árusított játékokat futtatja, és fordítva.)

2013. júl. 20. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs nyugodtan rendelhetsz akárhonnan usa uk jp stb
2013. júl. 20. 19:10
 2/5 lambo96 ***** válasza:
Érdekes, a haveroméban pont, hogy van. Akkor ez hogy is van?
2013. júl. 20. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:

A PS3 is régiózár nélküli. A PSP is régiózár nélküli...

Haverod valamit ihatott

Amire viszont figyelni kell hogy ha Usa játékot veszel akkor Usa dlc lesz jó hozzá

2013. júl. 20. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Kössz srácok, nem valószínű hoyg vennék DLC-ket, mert ha veszek is, azt csak GOTY vagy egyéb kiadásoknál veszem/kapom . :D Amúgy sokan megjegyezték már, hogy így generációváltás előestéjén felesleges előző generációs konzolokat venni, van benne valami, de szerintem megéri.Végülis pár évig még jönnek rá játékok, hamegmár nem jönnek újak, akk jáccok a régebbiekkel...Most őszintén gépre is van egy csomó játékom de mindig veszek újakat....
2013. júl. 21. 02:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha lenne akkor is EU ,USA és Japán regiokra lenne tehat angliaban akkor is vehetnél.De régiózár még a ps2 idejében volt.Viszont EU-s játékhoz csak eu-s mentés és DLC jó és fordítva.
2013. júl. 22. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!