Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360 rgh? Többi lent

Bodi10 kérdése:

Xbox 360 rgh? Többi lent

Figyelt kérdés
xbox 360 szeretnék venni és nem értem mi az hogy rgh? mit tudok csinálni gépemmel ha van rajta rgh és mitöl különbözik ha ki flashelem?

2013. júl. 20. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha ki RGH-zod (reset glitch hack)

Akkor pendriveról is tudsz játékokat futtatni nemkell 800forintokért kiírni és lehet hogy nemsikerül akkor meg kuka a cd..Pendriven pedig ha esetleg nem sikerülne bár ezt kétlem nekem is ilyen van akkor meg csak letörlöd és felrakod újra.Nekem is van flash-is és rgh is de szinte csak az rhg-t használom.

Remélem tudtam segíteni. :)

2013. júl. 20. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha flashelteted akkor tudsz írott játékkal játszani.Ha rgh akkor külső hdd-ről nyomhatod a játékot, nem kell költeni lemezre, viszi a letöltött DLC-ket, arcade játékokat viszont nem mehetsz fel vele live-ra és a dashboard frissítés is körülményesebb.

Én spec flash párti vagyok, mert nekem fontos az xbox live is

2013. júl. 20. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :D
2013. júl. 20. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettő patkányság csak kicsit másképp.

Egyikre sincs szükség hálistennek, és csak rontja az értéket játszhatóságot.

2013. júl. 20. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:

"Mindkettő patkányság csak kicsit másképp.

Egyikre sincs szükség hálistennek, és csak rontja az értéket játszhatóságot." Te vagy egy patkány és az effélékre itt nincs szükség! Máshol osztogasd a nemlétező eszedet, kisfiam!

2013. júl. 21. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ott osztogatom ahol csak kívánom és akár meg is pukkadhatsz, mert semmit nem tehetsz ellene. :)
2013. júl. 21. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor nyeld le magad!
2013. júl. 22. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hú, visszavágtál keményen... :)
2013. júl. 22. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se..
2013. júl. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!