Warframe-ben miért nincs vér?
Figyelt kérdés
Az az érdekes hogy jó a vidikártyám ehhez a játékhoz csak valamiért nincs vér mármint nem fröcsen a falra az ellenség vére mi lehet a gond?2013. júl. 20. 04:20
1/10 anonim válasza:
És ha nem is rakták bele a vért?
2/10 A kérdező kommentje:
raktak bele
2013. júl. 20. 22:23
3/10 anonim válasza:
Nvidia PhysX? Vagy beállításokban bekell kapcsolni...
4/10 A kérdező kommentje:
hááát van hozzá videókártyám de procim nincs ugyhogy ezért nemszoktam bekapcsolni az nvidia physx-et de amugy ha bekapcsolom akkor sincs vér de semmilyen olyan beállítás nincs hogy pl blood on vagy ilyesmi de az lehet hogy nemvagyok hozzá elég idős mert 14 éves vagyok és nem a kapcsolhatja ki valami de ha valami kikapcsolja a vért akkor azt hogy szétfloccsanjanak az ellenségek meg leessen a kezük azt mér nem kapcsolja ki ugyhogy nemvágom de ha valaki tud az segítsen :D
2013. júl. 26. 06:01
5/10 anonim válasza:
Vagy a géped gyenge, vagy kiszedték belőle.
6/10 A kérdező kommentje:
ahj nem szedték ki hiszen tegnap tesómnál még ment (azén karakterembe) és már azóta nem megy hogy letöltöttem :(
2013. júl. 29. 14:37
8/10 A kérdező kommentje:
nem kevés mert sz@rabb gépen is ott volt a vér
2013. aug. 4. 18:23
10/10 A kérdező kommentje:
jah
2013. aug. 15. 01:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!