Valami baja lehet a videókártyámnak?
Üdv, pár napja vettem egy gépet, benne egy asus hd7870 2gb videókártyával...
feltettem egy adobe photoshop cs6 extended-et (64 bit)
és egy crysis 3mat,
a crysis 3 egy óra után leállítja a gépet, semmi hibaüzenet, ha újraindítom nincs semmi baki, azt betudtam annak, hogy túlmelegedik,
de a photoshopban egy pár művelet után akkora hiba lesz,
hogy a képernyő tiszta szürke lesz fehér négyzetrácsos ,omtával, akkor nem reagál se a ctrl+alt+del re, se a win billenytűre, a hang is kicsit szaggatni kezd 8ment alatta zene winamppal)
és csak egy restart segített :/
most a vga nak van valami baja?
vagy valami más lehet a ludas?
pcx ről rendeltem összeszereléssel, én csak egy dvd olvasót szereltem be, de kivettem, mert nem kellett, tehát amiatt nem lehet sztem,
ilyenkor mi a teendő? nagyon pipa vagyok, mert vettem 200 ért egy gépet, azt hittem majd végre futnak játékok, photoshop, sony vegas, hasonlók, erre EZ?
kérlek segítsetek!
ilyen képet ad, állítólag ennek a vga nak ez a gyári hibája, hogy ilyen képet ad,
akkor ezzel mi legyen? meg van a gari, a pcxhez vissza tudom küldeni cserére?
vagy mi legyen?
igen :) direkt bejelöltem, mert néztem, hogy most párszáz ft nem nagy ügy, e-mailben megkérdeztem, hogyha vga hiba mi a teendő :D
én kb 2 (másfél inkább) évig gyűjtöttem erre a gépre, diákként, és erre egy nap után hibás? kicsit kiütött, érzékeny típus vagyok...
főleg mert éppen dolgoztam (grafikai tervező, media designer vagyok)
köszi szépen a válaszokat sráok, akkor beszélek a pcx szel!
Asus m5a97 le r2.0 alaplap
AMD FX 8320 proci,
Asus radeon hd 7870 3gb vga
fsp hexa 550W táp,
egy seagate barracuda cl9 1333mhz 500gb vinyóval egy coolermaster elite knight 350 házban...
ha én visszaküldetem a futárral, akkor ez hogy van? hétvégén nincsenek 'szolgálatban' tehát hétfőn kapnék választ, teszem azt kedden jön a futár, szerdán rendelnek, meg minden és csütörtökre jön az új kártya házhoz?
vagy hogy kéne?
Én VGA ramjára gyanakszom, gondolom garanciás így mindenképp vedd fel a kapcsolatot azzal akitől vetted vagy ahonnan vetted hogy ilyenkor mi a teendő.
Mivel garanciás így kötelességük kicserélni vagy szervizbe küldeni ahol ingyen megcsinálják.
csak hogy tudjam, a vga ramja a vga-ba van integrálva igaz? tehát az egész vga-t küldöm majd visza?
és az egésznek semmi köze a sima 8gigás kingston ramhoz, ami külön van? :D
egyébként hétfőn telefonálok, remélem hamar kijavítják, a kiszerelésnél a kábeleket is mellékelnem kell? vagy elég a dobozban a vga maga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!