Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangtalan, Ház Hűtés?

Hangtalan, Ház Hűtés?

Figyelt kérdés
ajánlanátok nekem 12 cm es, és 8 cm es ventillátorokat,aminek tényleg nincsen hangja, semmilyen kompromisszum nem érdekel, azért fontos mert a gép többi alkatrésze hangtalan. az ár nem igazán érdekel,de darabja ne legyen több 4 ezer ft nál lehetőleg, csak tényleg néma legyen szinte! olyanok válaszát várnám elsősorban akik tesztelták, az esetleges ajánlott ventillátorokat. (sajnos, vettem 2 db 12 cm es xilence kék ledeset, db alapján halhnak kelett volna lennie, de olyan hangosak, mint a fene)
2013. júl. 18. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
ha éjszaka akarod használni, akkor szerintem mindegyik hangos... hiszen éjjel minden hangosabbnak tűnik...
2013. júl. 18. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak az álló ventilátor hangtalan.

És ha el is tekintünk a ventilátor saját hangjától, az általa keltett szélzajnak mindenképpen van hangja.

Aztán ott van a ház rezonanciája, amit merevítéssel és izolációval lehet csökkenteni. (Nem megszüntetni)

Nekem az Arctic cooling F9 és 12 PWM ventik váltak be. Ezek olcsók is és (számomra) a hangjuk sem zavaró.

2013. júl. 18. 08:17
 3/10 A kérdező kommentje:
hát , szerintem az 1200 ft os xilence ventinál csak van halkabb :D pl a 35 ezres thermalthake tápom ventije néma, mig a procin lévő artic freezer 13 pro is néma, a néma jelzőt úgy értem hogy nem zavaró abszolút a hangjuk, de ha rádugom az ócska 12 cm es collereket akkor 3 olyan hangosak.. megy a tv ált háttérzajnak, és még úgy is zavaró. szóval nem az van hogy hangtalanságot várok el egy léghűtőtől!
2013. júl. 18. 08:19
 4/10 A kérdező kommentje:
a hátmeg garantálom h nem rezonál, mivel felszerelve 17 kg , 1x lemértem :D atommmaszzív :)
2013. júl. 18. 08:21
 5/10 A kérdező kommentje:
házat akartam elnézést a helyesírásért, nyelvtanból felvoltam mentve :D
2013. júl. 18. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán szükséged van erre két ventilátorra, vagy csak úgy gondoltad, hogy kell egy kis támogatás a hűtőrendszernek?
2013. júl. 18. 08:37
 7/10 A kérdező kommentje:
őszintén szólva, ezek nélkül is normális húfokon belül van minden, processzor 55C fölé még nem ment semmilyen game alatt, a vga is max 60 C, de ált 50. csak jólenne azért ha nem üresen állna a ventihely.
2013. júl. 18. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nem olcsó, de maxon is 19,8dB(A) a zajszint 1300 rpm-en, az L.N.A.-val meg csak 12,6dB(A) 900rpm fordulatszámon. A fogyasztása is elhanyagolható: 0,6W, támogatja a PWM szabályozást ás 5 év gari jár mellé.

2013. júl. 18. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Takard le két porszűrővel

[link]

Bár ezek lerontják a légáramlást.

2013. júl. 18. 09:22
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm akik vették a fáradtságot, és válaszoltak!
2013. júl. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!