Erre az alaplapra lehetne építeni egy mai pc-t? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
van egy gigabyte GA-945PL-S3 nevezetű alaplapom és a többi konfigot nem mondom mert az nem lényeg. tudom már régi de most attól eltekintve lehetne felturbozni? bár ddr2 ram megy bele de most fogok venni 4 gigát annál többet nem is érdemes ha jól gondolom. találtam egy ilyet aida programba hogy cpu foglalat LGA 775 akkor ilyen procik mehetnének bele? ma árulnak ilyet elég jó minőségben hogy menjenek vele a játékok ha nem is fullon? tudom a videokártyán áll és az se valami nagy szám de megteszi egy hd4650 ami 1 gb rammal van. akkoriba mikor ez lett elég jó gépnek adták és most elő került újra mert nincs pénzem 200 konfigot venni. de erre áldoznék 10-20at ha lehetne valamit kihozni ha nem marad így. előre is köszönöm a válaszokat.2013. júl. 17. 17:32
1/1 soccerway válasza:
Mai pc-t nem, de egy Core2 Duo procit bele lehet rakni az még használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!