Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IPad vagy Macbook Air?

IPad vagy Macbook Air?

Figyelt kérdés
Filmezésre, zene hallgatásra, dokumentumokat létrehozni (Keynote, Pages...) és játékra használnám. Az iPad mellett az szól, hogy hordozhatóbb, szebb a képe, az érintőképernyőt szeretem használni és az App Store-ban mindenre van alkalmazás. A Macbook pedig mégis csak egy laptop (flash player, fájlok könnyű kezelése...), van usb bemenet...stb, viszont kevésbé hordozható és nincs mindenre app.

2013. júl. 16. 23:58
 1/3 BM-Striker ***** válasza:

Erre cálra egyéretműen számítógép való.

Ha lehet vegyél 13"-os MBP-t az Air helyett, meivel kb mindenben jobb a vastagságot és súlyt leszámítva.

2013. júl. 17. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Na, pont ugyanerre kellett nekem is, és iPadet választottam. Nincs vele bajom, mert tényleg jo meg minden, de most kell egy air is, mivel nem tudok ezen mindent csinálni. Ugyhogy szerintem airt vegyél.
2013. júl. 18. 13:01
 3/3 Multigod97 ***** válasza:
Az elsőnek írnám: ez teljes mértékben nem igaz. A mostani Air modellek eléggé egy szintben vannak a sima 13"-os Pro-kal, ráadásul erősebb video kártya van bennük és SSD. Ha nincs még géped mindenképpen az Air-t vedd.
2013. júl. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!