Gépet szeretnék újítani és ebben szeretnék segítséget kérni milyen alaplapot vegyek ami később bővíthető de a mostani alkatrészekkel kompatibilis legyen?
Alaplap Foxconn 6627MA Series
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT
Memória 2db 1gb DDR2 kingston
Tápegység 450w
Whinchester maxtor 80 gb
tehát az lenne a kérdésem hogy ez a jelenlegi gépem és előszőr alaplapot szeretnék bele venni ami kompatabilis az itt látható hardverekkel viszont később bövíthető legyen 3-4 magos procira videokártyát hagyni szeretném ram 3-4 helyes kellene DDR3-as 4gb nemtudom h kihagytam -e valamit de a kérdésem hogy milyen alaplapot vegyek h ezeknek megfeleljen a válaszokat előre is köszönöm.
szerintem nincs ilyen.
ha új lapot veszel amit később fejleszteni akarsz akkor azt már nem egy LGA 755-ös socketes lapra fogod építeni tehát a procid nem jó bele.
ha veszel akkor már olyat vegyél (vagyis veszel) ami már DDR3as, tehát a ramjaid se lesznek jók bele.
tápegység gyanús hogy régi tehát az alaplapi 4 tűs helyet 4+4 tűt kell adnia a lapnak, tehát azt se fogod rádugni a lapra ha olyan. vagy tudod és kockáztatod a feszt.
ha pci-e a videokártya azt az új lapok támogatják.
És van olyan lap amin még van IDE, mert gondolom a 80 gb maxtor nem SATA-ra való cuccos.
tehát akkor nekem most van:
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT
500gb-s whinchester memória ddr3 4gb
tápegység 450w és akkor alaplap és processzor segítséget kérnék köszönöm alaplapot leirtam milyen kellene és 3 magos procitra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!