Zafírral se lenne nagy pofára esés?
Figyelt kérdés
Tudom hogy powercolor 7870 tahitis, de ugye az most nem kapható. Ráérek,nem azért, de a Zafír kiadásban sem csalódnék, esetleg ASUS-ban? 1024x768 -as felbontás, de ez változni fog szerintem.2013. júl. 16. 17:55
2/17 A kérdező kommentje:
hmmm, nemrég még nem volt :D köszke. De úgy hallottam hogy szar a hűtése, igaz ez? Nem valami szellős a házam szerintem. De veszek bele 12 centis hűtőket. Meg persze majd egy jó tápot.
2013. júl. 16. 18:02
3/17 anonim válasza:
Hát ha a ház nem valami Silencio 550 féle kazán, hanem az a jól szellőző fajta, akkor nem lesz gond.
4/17 A kérdező kommentje:
Nm szeretek ócsárolni semmit, de nem a legmodernebb. Annál amit mondtál kép alapján talán szellősebb.
2013. júl. 16. 18:11
6/17 A kérdező kommentje:
Ja és felsőtápos
2013. júl. 16. 18:12
7/17 A kérdező kommentje:
Valami régi szar. Nemrég raktam össze rendesen, mert az előző gazdája elég bénán oldotta meg, amúgy MSI ház. Tudom, ez tág fogalom ,de pontosabbat nem tudok mondani. most a kártyám 50-55%-os ventilátorral 45 fokos kb(6570) De tudom hogy a 2 ég és föld.
2013. júl. 16. 18:14
8/17 anonim válasza:
Egyikre se hasonlít az alábbiak közül?:
9/17 A kérdező kommentje:
Mindjárt töltök fel képet aztán akkor megmondhatothogy jó lesz-e :D amúgy nem hasonlít.
2013. júl. 16. 18:18
10/17 anonim válasza:
Ha nem is külsőre, de belsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!