Team kérdése:
Milyenre cseréljem az alaplapomat?
Figyelt kérdés
vga sapphire hd 4850, cpu intel e5300, alaplap P5GC-MX/1333 az lenne ezzel a kérdésem, hogy mivel eléggé gyatra az alaplap milyenre cseréljem le ami be bírja fogadni ezt az vga-t és a cpu-t, elfogadható áron?#alaplap #sapphire hd 4850
2013. júl. 16. 13:04
1/12 BM-Striker válasza:
Ugye tudod, hogy a lappal együtt a processzort és a memóriát is cserélned kell?
Mennyit költenél ezekre?
3/12 A kérdező kommentje:
miért csak ez az alaplap fogadja be a procit? 5e-ért vettem
2013. júl. 16. 13:27
5/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs vele, pöpec minden, csak az a gond hogy túl kicsi az alaplap és kéne rá hálózati meg hang kártya de nem fér be a vga-tól az integráltak meg megadták magukat.
2013. júl. 16. 13:32
7/12 A kérdező kommentje:
Ez akkor befogadja a procit? És még 1 olyat kérdeznék, hogy szerinted ilyen gta4, left for dead játékokra jó a gép? ( nem az új alaplappal) mert akkor megpróbálom valami usb-s hangkártyával a háló meg szerintem elfér alatta van annyi hely még.
2013. júl. 16. 13:46
8/12 BM-Striker válasza:
L4d-re jó, gta4-re 4 magos vagy legalább is egy SB/IB lapú 2 magos cpu kéne.
9/12 A kérdező kommentje:
értem de az e5300 az 2 magos.
2013. júl. 16. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!