AMD FX-6300 hűtése hogy működik? Hűtést kell valahogy állítani, stb, vagy automatikus minden?
Figyelt kérdés
És ha veszek hozzá majd később procihűtőt, akkor azt hogy kell majd beállítani? ÉS VGA-k esetében (én nálam egy Gainward GTX760 lesz Phantom verziós)2013. júl. 15. 15:52
1/6 anonim válasza:
Belépsz a BIOS-ba,majd beállítasz egy Target Fan Speed-et,és egy Target Temperature-t.
Ahogy tetszik.
2/6 anonim válasza:
VGA-k esetében leszeded a msi afterburnert...stb és ott tudod húzni
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi de ilyet még sose csináltam, úgyhogy inkább egy szakemberre bízom!
2013. júl. 15. 18:04
4/6 anonim válasza:
Mit akarsz szakemberre bízni de komolyan?
Annyit hogy beállítod a hűtőt Level1-től Level9-ig,attól függően hogy mennyire zavar a hangja?
Bízd szakemberre a gép bekapcsolást is ennyi erővel.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor légyszi magyarázd el pontosan hogy kell hova kell menni, mennyire kell felnyomni, lényeges-e, mikor kell állítani, stb. mert nem tudom!
2013. júl. 15. 19:28
6/6 Hironnad válasza:
Amúgy ha nem akarod húzni a sem a procit, sem a vga-t, nem kell hozzá nyúlnod, minden automatikus. A gyári beállítások bőven jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!