Ez jó tápnak minősül?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki tápcserére szorulok. Alacsony árkategóriában mozoghatok, és az egyik szerviz ezt ajánlotta: "Akyga Basic 400W 12CM-es ventillátorral 24 hónap garancia"
P4-es gépem van, semmi atomerőmű, és csak netezésre használom. Persze naponta megy 2,4 órát.
2013. júl. 14. 16:54
2/8 A kérdező kommentje:
Amit írtam, már megeggyeztünk árban, olyan 5 ezer környékén. A kérdés az, hogy tartalmas élete lesz-e, vagy amint beszerelik romlik is el?
2013. júl. 14. 16:58
3/8 anonim válasza:
Én még a büdös életbe nem hallottam erről a márkáról, elég egy noname, de mint volt p4-es tulajdonos azt mondom hogy nagyontökmindegy milyen tápotveszel mellé működni fog vele, nekem egy 350W-ossal ment, de igaz hogy az chieftech márkás táp volt. Lehet hogy jobban járnál ha néznél használtan egy 350W-os chieftech-et, mert az nagyon megbízható. De ezzel se lenne gond, csak ugye használtan potom pénzért megveheted.
4/8 anonim válasza:
De ha olyan rossz tápot veszel mellé sütögeti majd az alkatrészeket nyomja majd nagyon a villanyszámlát stb... Egy kicsit drágábban már veszel normálisat.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Másik lehetőség egy 400 wattos codegen 12 centis ventivel 6 ért, de ennyiért be is rakják a gépbe.
Jelenleg is ilyen típus van, dzintén 400 wattos és jó régóta megvan már.
2013. júl. 14. 17:28
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Codegen mégjobb, a 15%os hatásfokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!