Van egy Dell latitude c600-as laptopom, agyik naprol a másikra win betöltése után sipolni kezdett folyamatosan, a ventilátort nem hajtja, de a ventilátort megnéztem az biztos hogy jó. Mi a véleményetek mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam a ventilátort 5v-al és megy szépen,szétszedtem a gépet de nem találtam elváltozást vagyis,más minden jó csak attól félek ha tovább menne ventilátor nélkül túlmelegedne a proci és az is meghalna nemtudom hol keressem a hibát.Segitsetek!!!2013. júl. 14. 10:07
1/2 anonim válasza:
Én esetleg még két dolgot néznék meg így hirtelen,
1. A memóriák jól működnek, jól be vannak dugva a helyükre, lehet memória hiba miatt sípol.
2. Az alaplapi bios-elem lehet hogy lemerül.
2/2 A kérdező kommentje:
A legnagyobb probléma az hogy valami oknál fogva nemhajtja meg a ventilátort pedig ahogy írtam az biztos hogy jó mert kipróbáltam,még igazad van megnézem az alaplapi elemeket nem-e azok merültek le.
2013. júl. 14. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!