Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a Gamer PC konfig?...

Milyen ez a Gamer PC konfig? Megér közel 190 ezret? Jól állítottam össze? Játékok terén mennyire lesz versenyképes?

Figyelt kérdés

[link]

Ez 112.627 Ft (VGA nélkül)

+ VIDEÓKÁRTYA: [link]

ÖSSZESEN: 186.401 Ft

Vélemény a konfigról? (Leginkább CPU, meg VGA választása érdekelne. Igazából VGA terén nagyon tanácstalan vagyok a GTX760 vs 7950 között)

Utóirat: Karácsonykor még jön bele egy processzor hűtő, egy HDD hűtő, és még +4 GB RAM!

2013. júl. 13. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Jó kis konfig csak az a bajom vele vagy gyengébb Erőssebb CPU vagy Gyengébb VGA kellene mert ez így Pénz kidobás lesz ilyen erős VGA-ra mert az a Proci nem igazán fogja tudni az egész VGA "Teljes erejét" kihasználni legfeljebb 70-75%...így énszerintem nem igazán éri meg..nem tudom anyagilag hogy vagy de ha Drágább irányba AMD FX 8350 ajánlanák a VGA mellé: [link] a másik lehetőség a VGA gyengítése: Én egy FX 6300 Mellé valami ilyesmit ajánlanák: [link]
2013. júl. 13. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass az elsőre. Az a proci FULL HD-n vagy aközeli felbontáson még egy HD 7970-et is kihajt, sőt, egy HD 7990-et is meg mernék kockáztatni. Mivel a GTX 760 a GH 7950 szintjén áll, nem kell félned.
2013. júl. 14. 00:03
 3/3 Osynho ***** válasza:
53%

Kedves első válaszoló! Sikerült ajánlanod az egyik legrosszabb ár/érték arányú processzort, majd mellé tetted az ilyen szempontból hasonló vga-t. Gratulálok! :D

Kérdező: tuningolva jó lesz az a proci full hd mellett.

2013. júl. 14. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!