Minden VGA kártyának más-más élsimítása van? Pl Crysis 3-mat GTX760-al milyen élsimítással tudnám játszani?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 14:55
1/8 anonim válasza:
A Crysis 3 élsimítása kicsit komolyabb...1x élsimitással elégedj meg, ha lagg nélkül akarsz játszani.
2/8 A kérdező kommentje:
1x msaa? vagy fxaa? van komolyabb különbség a 2 között?
2013. júl. 13. 15:06
3/8 anonim válasza:
Nem, többféle élsimítási algoritmus létezik, de ezek gyártófüggetlenül használhatók tudtommal. Bár úgy tudom az MLAA-t az AMD dolgozta ki, míg az FXAA-t az Nvidia. Ezek post process élsimítási eljárások és igen ezek valószínűleg az adott gyártó termékeihez is vannak optimalizálva (bár Crysis 3 alatt bármelyiket be tudtam állítani a HD7850 kártyámnál, SMAA, MSAA és FXAA egyaránt működött, az másik kérdés, hogy mennyire bírta ezeket a GPU...én SMAA 2x beállítással toltam).
4/8 anonim válasza:
Elsőnek mondom: lag létezik, lagg nem és a lag az adatkiesést jelent, ms-ban ( milisecundumban ) mérik és a szerver és a gép közötti késleltetést jelenti. Amúgy meg a Crysis 3-at a legjobb FXAA-val tolni, nem a legjobb élsimítás, de sokat dob a látványon. GTX760-nak szerintem minden HIGH + FXAA-val 40-50 FPS átlaggal vinnie kell a játékot!
5/8 anonim válasza:
4-es vagyok: Itt egy nagyon jó cikk az élsimításokról érdekességképpen: [link]
6/8 anonim válasza:
4-es
A szaggatás kifejezésre már nagyon ráragadt a "lagg" szó.
Például ha a google keresőbe beírom, hogy "laggol", akkor 50% a netre, 50% a gép teljesítményére utal.
7/8 anonim válasza:
Attól még nem helyes, maga a lagg is helytelen, mert ilyen szó nem létezik, csak lag! Ezért próbálom rávenni az embereket, hogy azért, mert mindenki ezt mondja/írja még nem helyes!
8/8 anonim válasza:
Az embereket nem lehet rávenni, hogy helyesen beszéljenek, így maradt meg az, hogy "Én akarnák", meg hogy kocsit mondanak autó helyett...A lagg szó még nem is olyan vészes szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!