Hd 7870-ből melyik tahiti-s?
gondolom ez az : [link]
Mivel a másik sapphire 7870 csak 58.000 ft, ez meg 62
2. kérdés. olvastam olyat,hogy a tahitis 7870-ek valójában csak amolyan parasztvakítás,és selejtes .
Pont ez a probléma.
A jelenlegi gépem olyan halk hogy tényleg nem lehet hallani hogy megy...
És elég jó kis gép.
Amd fx 6100+cooler master hyper tx3 evo
Sapphire hd 7790
Chieftec ctg 500 a80
Hát igen a Tahiti-LE GPU-s HD7870 TDP-je már 210W! A sima 7870 meg 175W-os, míg egy HD7790 csak 85W TDP-vel rendelkezik. Gondolom alapjáraton nem lehet nagy vész, mert a ZeroCore segítségével elég szépen gazdálkodnak a 7000-es Radeonok, de terheléskor valahogy kordában kell tartani egy ilyen szörnyet (játék közben viszont kevésbé zavaró a zúgás, mert az ember a játékra koncentrál és ugye vagy fülesben tolja vagy ad alá valami hangot úgy is.
Én is szeretem a halk gépet, ezért is vettem Silencio házat, meg Hyper 212+ procihűtőt és ezért is választottam Dual-X ventis HD7850 kártyát...szerintem a 130W TDP sem vészes, és a rajta lévő hűtő még terhelés alatt is halknak mondható. Igaz 7850-re váltani nem nagy ugrás egy 7790-ről (+20-25%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!