Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU HÚTŐ? Kérdésed túl rövid,...

CPU HÚTŐ? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés

Q6600 procinak 3.2GHz-en elég lenne?

[link]

2013. júl. 12. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
EGYSZER MÁR KIÍRTAD!!!!
2013. júl. 12. 16:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nem pont így volt megfogalmazva! Nyílván még olvasni sem tudsz.....
2013. júl. 12. 16:24
 3/8 BM-Striker ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 12. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:

az sose lesz elég!

minimum ezt

[link]

2013. júl. 12. 16:43
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Én nem sok különbséget látok a tartalommal kapcsolatban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

Meg megkérdeted még egyszer ma, csak nem magyarul, ezért törölték is.

De összefoglalom: lehűti olyan értékre, ami már veszélytelen, mindezt nem fogja valami halkan megtenni. Hiába a hőcsöves dizájn, a hűtő kicsi és a vetni is. Az AMD FX hűtői is ilyen felépítésűek, mégis olyan hangosak tudnak lenni, mint egy repülő, és így sem végeznek tökéletes munkát. Én egy ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev. 2 -be gondolkodnék minimum a helyedbe.

2013. júl. 12. 16:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem...de az Arctic-nak pont ugyan olyan tömege van (500gr, +-10gr, feltételezem ez a lamelláknak a számát határozza). A fordulatszáma az Arctic-nak(2500) kissebb mint a Xilence-nek(2800).
2013. júl. 12. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát ebből az jön le hogy majdnem egy szinten vannak. Lehet az Arctic márkásabb cucc! Szerintem!
2013. júl. 12. 18:14
 8/8 P.O.C. ***** válasza:
Az AC -nek nagyobb a hőleadó felülete és sokkal halkabb, szinte az összes Intel és AMD foglalatra rámegy, megéri a többletköltséget. Te tudod, én szóltam előre.
2013. júl. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!