A laptopok akkumulátorát tényleg párszor 0-ra le kell meríteni és csak utána hálózatról használni?
Figyelt kérdés
Most vettem meg az első laptopomat és egy ismerősöm azt mondta, hogy így kell csinálni. Tényleg?2013. júl. 12. 15:42
1/5 anonim válasza:
Annyira szeretem, amikor a nem hozzáértők magyarázzák a 20 éve elavult hülyeségeiket...
NEM kell 0-ra meríteni.
"Nincs memóriaeffektus: egyáltalán nem képződnek kristályok az akkumulátorban, így nem kell gondot fordítani a rendszeres tréningeztetésre. Sőt, a Li-ion-akkumulátorok nem is szeretik igazán, ha teljesen kisütik őket."
Amúgy milyen típusú az akku? :)
G.
2/5 anonim válasza:
NEM!
Litium-ion aksiknál már nem kell formálni!!
3/5 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy a mostaniaknál már nem kell.
4/5 anonim válasza:
Isten ments, ha 0-ra merített, akkor inkább rövidül az élete, 3% körül legyen töltön.
5/5 anonim válasza:
Az ismerősöd utoljára akkor frissítette az ide vágó tudását, amikor még az oroszok is itt voltak.
Azóta már ők is kimentek és az aksikat sem kell formázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!