Gigabyte GTX 760 2GB vagy PowerColor AX7870 2GB Myst Edition (Tahiti LE)?
Figyelt kérdés
Gigabyte: 76 ezer forint
PowerColor: 63 ezer forint
Elég szűkös a keret, szóval, ha nem éri meg nagyon a plusz 13 ezer forint ráfizetés, akkor ne ajánljátok! PowerColor tahitis, elvileg 7950 szintjén van, ez előny + olcsó! Gigabyte mellett szól a jobb hűtés, és a jobb órajelek.
Ha sokkal jobb, és tényleg megéri a réfizetés, akkor megveszem a Gigabyte-t, de ha naggyából egyforma teljesítményű, akkor .... fogalmam sincs, mit csináljak! :DDD
Érvelés kérek, illetve hogy játékokat meddig fogják kb bírni?
2013. júl. 11. 19:52
1/6 anonim válasza:
Én ATi párti vagyok mert nekem is AMD kártyám van. Ha figyelembe veszed húzhatod az órajelet. Szerintem a PowerColor AX7870 2GB Myst Edition-t vedd.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ment a zöld kéz! :) Várom a többi választ, véleményt!
2013. júl. 11. 20:13
3/6 anonim válasza:
Nekem is "ati" vga-van de ha a kettő közül kell választani akkor a gtx az erősebb, a 7870 max csak húzva éri utól a gtx-et.
4/6 anonim válasza:
A gtx 760 az HD 7950 szint ami azt jelenti hogx a 7870 tahiti le nem 7950 szint, max ha húzod akkor éri el nagyjából, de mivel a gtx 760 és a HD 7950 is húzható ezért jobban megéri a gtx
5/6 A kérdező kommentje:
de azt számoljátok hozzá hogy a gtx760 az 14 ezerrel drágább..úgy is megéri?
2013. júl. 11. 20:36
6/6 anonim válasza:
De ha nézzük az ax7870-et elég jól lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!