A gépembe egy Nvidia geforce gigabyte GT610es vidikártya 1gb egy 2ghzes proci és 2gb ram van na most mi a kevés ahhoz h egy jó játék elfusson? Nem muszály full grafikán pl a bf3 vagy cod 6?
A GT 610 egy vicc.
Ha nem laptopról van szó, akkor már dobhatod is ki, mert semmit se ér. 7750 is messze elveri, pedig az nem éppen egy izompacsirta kártya...
G.
A cod6 már most biztosan elfut rajta.
Szerintem bővítsd még 2Gb-al a Ram-ot. A processzornak kéne a pontos típusa..
A Gt 610 amellett,hogy nagyon melegszik,játékra alkalmatlan.
Fölöttem lévők a vidi kártyát emelték ki igazán, nem tudom miért, pedig egyértelmű, hogy a processzor a legszűkebb keresztmetszet (akármi legyen vélemény a gt610-ről), először proci csere aztán jöhet a többi.
Ilyen procival vehetsz jobb videokártyát de változást nem fogsz tapasztalni.
1, a "muszály" az "j" muszáJ.
2,A videokártyával az a baj,hogy nagyon nagyon melegszik..
Így több hibalehetőséget hoz létre,ráadásul ár-érték arányban szörnyen rossz..Ezen árért sokkal jobb videokártyát kapsz,ez alkalmatlan játékra.
Igazad van, #4.
Kérdező: Írd már le a pontos konfigod!
G.
Mondd csak, hogy a fenébe akarod visszacserélni? Mondták/írták ott ahol vetted, hogy vissza lehet cserélni?
A garancia nem erről szól.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!